Priser

CLASSIC PHILIPPINE MASSAGE 60 MIN 400 kr

Klassisk filippinsk massage med väldoftande oljor

 

FOOT MASSAGE 60 MIN 450 kr

Välj ett av alternativen:

 1.  Klassisk fot massage med filning av förhårdnader.

 2.  Klassisk fot massage med pedikyr.

 

NYHET! FACIAL 25 MIN 400 kr

Vi använder våra fantastiska aloe vera produkter, Sonya, från Forever. Vi inleder med en ansiktsmassage för att förbereda huden för behandlingen. Vi gör en djuprengöring med cleanser och toner. Vi lägger sedan på en mask gör huden riktigt len och fin, vi fortsätter med att lägga på aloe nourishing serum och avslutar lägger vi på aloe balancing cream. Vi avslutar med härlig ansikts- och nackmassag

 

LAVASTENS MASSAGE 60 MIN 600 kr

Först placeras varma lavastenar ut på rygg och ömma punkter. Därefter så masseras ryggen med inoljade heta lavastenar.

 

NYHET! LUXURY 90 MIN 1000 KR (Spara 250 kr) 

Nu erbjuder vi en LUXURY behandling på 1,5 timme där vi inleder med ansiktsbehandling, sedan footscrub med pedikyr och så avslutar vi med klassisk filippinsk massage. Du får en djuprengöring med våra fantastiska aloe vera produkter, Sonya, från Forever. Vi lägger sedan på en mask och smörjer sedan in huden i serum och dagcreme. Avslutningsvis får du en härlig ansikts- och nackmassage. Vi gör dina fötter mjuka och välmående med vår footscrub där det ingår filning, eventuell medicin om ni har något problem, insmörjning och avslutar med en enkel pedikyr. Innan du lämnar salongen får du en klassisk filippinsk massage för total avslappning.

 

KOMBINATIONS MASSAGER

Alt 1. Klassisk Filipinsk massage 30min sen Lavastens massage med varma stenar i 30min 700 kr

Alt 2.  Klassisk Filipinsk massage 40 min sen Fot massage i 20 min 500 kr

Alt 3. Klassisk Filipinsk massage 30 min sen Lavastens massage med varma stenar i 30 min av två massörer samtidigt 900 kr

 

ღ  MANIKYR/PEDIKYR 30 MIN 300 kr

Välj mellan antingen manikyr eller pedikyr. Vi gör dina fötter eller händer fina med lättare manikyr/pedikyr och avslutar med målning av naglar.

 

MASSAGE FÖR RÖRELSEHINDRADE

Massage i hemmet för de som är handikappade.

Vi vill erbjuda massage till de som ej kan ta sig till oss på grund av handikapp. Vi erbjuder samma massager som här på salongen.

Priserna är samma som visas här + 200 kr extra för transport och denna speciella service.

 

ALLA ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL OSS!